چانا ماسالا غذای وگان
روش پخت چانا ماسالا
طرز تهیه چانا ماسالا:
مواد لازم برای چانا ماسالا :
روغن نباتی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز میانه خرد شده | 2 رقم |
سیر خرد شده | 1 حبه |
گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق غذاخوری |
زیره آسیاب شده | 2 قاشق چایخوری |
فلفل دلمه ای آسیاب شده | نصف قاشق چایخوری |
پودر زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی خرد شده | 6 قاشق غذاخوری |
آب | 1 فنجان |
نخود پخته شده | 2 فنجان |
زیره بو داده | 2 قاشق چایخوری |
پودر آمچور | 1 قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | 2 قاشق چایخوری |
گرام ماسالا | 1 قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
آب لیموترش | نصف لیموترش |
فلفل سریع خرد شده | 1 رقم |
زنجبیل تازه رنده شده | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه چانا ماسالا :
ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را افزایش کنید و روی حرارت میانه داغکردن بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 لحظه.
حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را افزایش کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را افزایش کنید و داغکردن بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن افزایش کنید و هم بزنید.
زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را افزایش کنید. و به مدت 10 لحظه آن را بپزید.
در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را افزایش کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.
طرز درست کردن چانا ماسالا
نکاتی برای چانا ماسالا:
• در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را افزایش کنید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.
• می توانید این غذای خوشمزه، سریع و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.
منبع: بیتوته