طرز تهیه انواع غذا با گوجه

طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از پختن این غذاها لذت ببرید

تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی بین ایرانیان طرفدار زیادی دارد شما می توانید از آب گوجه فرنگی ، پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده برای تهیه سس ها یا طعم دادن به انواع غذاها استفاده کنید.

برای تهیه غذا با آب گوجه فرنگی می توانید آب گوجه فرنگی را به انواع خورش ها و سوپ ها یا سالاد زمستانی افزایش نمایید و از مزه آن لذت ببرید. برای تهیه غذا با گوجه فرنگی  و قارچ میتوانید سس ماکارونی را از ترکیب گوجه فرنگی و قارچ تهیه کنید یا به استانبولی قارچ داغ‌کردن داده شده افزایش کنید یا اسلایس های قارچ را به انواع املت بیفزایید.

برای تهیه غذا با گوجه فرنگی کال می توانید گوجه کال یا کوجه فرنگی سبز را در ترشی و شوری بیندازید یا به طور مستقیم  در ترکیب انواع غذا استفاده کنید.

برای تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی خشک دستتان کاملا باز هست شما می توانید از گوجه خشک خرد شده در ترکیب انواع سوپ ، انواع پلو و انواع خورش یا تزئین سالاد استفاده کنید. از پودر گوجه خشک هم میتوانید به عنوان طعم دهنده در انواع سس ها و غذاها بهره مند شوید.

سوپ گوجه فرنگی

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی

برای 4 نفر

دوران آماده سازی 5 لحظه

دوران پخت 30 لحظه

 گوجه فرنگی خرد شده    2 لیوان
پیاز  2 رقم
سیر   5 حبه
روغن زیتون  5 قاشق غذاخوری
 نان تست خرد شده 4 رقم
آب مرغ  2 لیوان
 سبزی ریحان یا پونه کوهی  1 قاشق چایخوری

 

غذا با گوجه فرنگی – طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

پیاز را خرد کنید و به همراه روغن زیتون داغ‌کردن دهید تا سبک شود.

سیر خرد شده را افزایش کنید و داغ‌کردن دهید.

گوجه فرنگی ها را  از قبل 1 لحظه در آب جوش بیندازید و سپس در آب سرد بیندازید و پوست بگیرید و خرد کنید و به تابه افزایش کنید و چند لحظه داغ‌کردن دهید.

آب مرغ ، ریحان یا پونه ، نمک و فلفل را افزایش کنید و حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید.

در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید و اجازه دهید 25 لحظه به آرامی بجوشد.

نان تست را به شکل مکعبی خرد کنید و در تابه چند قاشق روغن زیتون بریزید و هر دو جهت نان ها را با حرارت ملایم داغ‌کردن دید تا ترد و طلایی شوند.

نان تست را به قابلمه افزایش کرده  5 لحظه دیگر به پخت ادامه دهید.

حرارت را خاموش کرده و بعد از 10 لحظه سوپ گوجه فرنگی را سرو نمایید و با ریحان و پنیر پارمزان تزئین کنید.

در صورتی که متمایل‌شدن دارید نان ها ترد باشند بعد از سرو برای  تزئین روی سوپ از آن ها استفاده کنید.

املت گوجه فرنگی

مواد لازم املت گوجه فرنگی

برای 1 نفر

دوران آماده سازی 5 لحظه

دوران پخت 10 لحظه

تخم مرغ  2 رقم
گوجه فرنگی کوچک  1 رقم
پیاز خرد شده   1/4 پیمانه
روغن برای سرخ کردن  به میزان لازم
نمک و فلفل  به میزان لازم

غذا با گوجه فرنگی – طرز تهیه املت گوجه فرنگی

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

پیاز و گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پیتزا پنیر

پیاز را با کمی روغن روی حرارت ملایم به مدت 5 لحظه داغ‌کردن دهید تا طلایی شود.

گوجه فرنگی را افزایش کرده و چد لحظه دیگر داغ‌کردن دهید تا آب گوجه ها کشیده شود.

در صورتی که متمایل‌شدن دارید گوجه ها کاملا له شوند میتوانید در کاسه را بگذارید و شعله را کم کنید تا مدت دوران بیشتری بپزد.

هر از گاهی گوجه را هم بزنید و با پشت قاشق له کنید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا یکدست شود و سپس به گوجه ها افزایش کنید و شکیبایی کنید تا کاملا بپزد.

دمی با گوجه خشک

مواد لازم دمی با گوجه خشک

برای 4 نفر

برنج   ۲ پیمانه
 گوجه خشک پنجاه گرم
پیاز یک رقم
رب گوجه فرنگی   2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و روغن  به میزان لازم

 

غذا با گوجه فرنگی خشک – طرز تهیه دمی با گوجه فرنگی خشک

طرز تهیه دمی با گوجه خشک

برای تهیه غذا با گوجه فرنگی خشک ، برنج را از 2 ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید.

پیاز را خرد کرده در روغن داغ‌کردن دهید و زردچوبه را به آن افزایش کنید.

گوجه خشک خرد شده را به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز افزایش کرده و داغ‌کردن دهید تا رنگ بیندازد.

برنج را درون قابلمه ریخته و به اندازه 1 بند انگشت بالاتر از برنج آب افزایش کرده و متناب با ذائقه خودتان نمک افزایش کنید.

روی حرارت میانه اجازه دهید برنج به جوش آید و آبش کشیده شود.

مایه گوجه و پیاز را افزایش کرده و در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کرده و زیر قابلمه شعله پخت کن بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت تا 45 لحظه دم بکشد.

در صورت متمایل‌شدن می توانید دمی گوجه را به همراه مرغ یا گوشت یا سالاد سرو نمایید.

در صورت متمایل‌شدن می توانید در مرحله آخر قبل از دم گذشتن برنج ، لوبیا سبز داغ‌کردن داده شده یا سیب زمینی مکعبی خرد شده و داغ‌کردن داده شده یا گوشت چرخ کرده داغ‌کردن داده شده به مواد افزایش کنید

غذا با گوجه فرنگی کال

مواد لازم خوراک گوجه کال و برنج

 گوجه فرنگی سبز  میانه    5 رقم
گوجه فرنگی قرمز توسط  1 رقم
فلفل سیز میانه   3 رقم
کره  1 قاشق
برنج 1 قاشق
آب  تقریبا 1 استکان
 نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

طرز تهیه خوراک گوجه کال و برنج

برای تهیه این غذا با گوجه فرنگی کال ،گوجه کال و سیر را بشویید و به 4 – 6 قطعه تقسیم کنید.

در تابه ای بزرگ 1 قاشق غذاخوری کره بریزید و روی حرارت بگذارید ذوب شود.

پیاز ریز خرده شده و فلفل سبز خرد شده را افزایش کرده 2 لحظه داغ‌کردن دهید.

1 رقم گوجه فرنگی قرمز را ریز خرد کرده و افزایش کنیدو 1 لحظه داغ‌کردن دهید.

روی مواد قابلمه قاچ های گوجه کال را بچینید و برنج را بشویید و رویشان بریزید و سپس نمک ، فلفل و 1 استکان آب افزایش کرده و اجازه دهید بپزند و نرم شوند.

خوراک گوجه فرنگی و سیب زمینی

مواد لازم خوراک گوجه فرنگی و سیب زمینی

گوجه فرنگی   4 رقم
 سیب زمینی میانه  2 رقم
پیاز میانه   1 رقم
روغن   به میزان لازم
 زردچوبه ، نمک و فلفل   به میزان لازم
ریحان  به میزان لازم
پودر کنجد داغ‌کردن داده شده  به میزان لازم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پلانتین سرخ شده

 

طرز تهیه خوراک گوجه فرنگی و سیب زمینی

طرز تهیه خوراک گوجه فرنگی و سیب زمینی

این غذا با گوجه فرنگی و سیب زمینی ، آسان ترین غذایی هست که می توانید  با گوجه فرنگی تهیه کنید و با کمترین مواد ممکن یک غذای سبک و خوشمزه می توانید میل نمایید.

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه داغ‌کردن دهید.

سیب زمینی را معکبی ریز خرد کنید و به تابه افزایش کنید.

گوجه را ریز خرد کرده داخل تابه بریزید.

به اندازه لازم نمک و فلفل روی گوجه ها بپاشید.

ر تابه را بگذارید و اجازه دهید سیب زمینی ها با حرارت ملایم با آب گوجه بپزندو نرم شود.

یکی دو بار به آرامی مواد را زیر و روی کنید و اجازه دهید آب گوجه کاملا کشیده شود.

روی خوراک سیب و گوجه در صورت متمایل‌شدن مقداری پودر کنجد بپاشید و با برگ های تازه ریحان تزئین کنید.

خوراک سیب و گوجه را به همراه پیاز تازه ، ریحان تازه و نان سرو نمایید.

غذا با گوجه فرنگی و قارچ

مواد لازم املت گوجه فرنگی و قارچ

 گوجه فرنگی سفت  ۴ رقم
تخم‌مرغ به دمای محیط رسیده  ۴ تا ۵ رقم
پیاز میانه ۱ رقم
قارچ اسلایس شده ۱ پیمانه
فلفل دلمه‌ای میانه   ۴/۱ رقم
لیمو ترش تازه  ۱ قاشق غذاخوری
سیر تازه ۲ حبه
پیازچه  ۴ رقم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله تازه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز سریع به میزان لازم
آویشن ۲/۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۲/۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه املت گوجه فرنگی و قارچ

طرز تهیه املت گوجه فرنگی و قارچ

این غذا با گوجه فرنگی و قارچ به دلیل ترکیب فوق العاده ادویه هایی که دارد ، طعم و عطری دل انگیز و بی نظیر دارد.

فلفل دلمه را ریز خرد کنید.

پوست گوجه فرنگی را بگیرید و به صورت حبه قندی خرد کنید.

پیازچه ها را هم خرد کنید.

تابه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود و سپس کره و روغن مایع را افزایش کنید و شکیبایی کنید تا کاملا داغ شود.

فلفل سیاه را به روغن داغ افزایش کرده مخلوط نمایید.

گوجه فرنگی و شنبلیله خرد شده را افزایش کرده و شکیبایی کنید آب گوجه ها کشیده شود.

قارچ ها را ورقه ای خرد کرده با کمی کره داغ‌کردن دهید و به عمراه سیر رنده شده و پیاز سرخ شده به گوجه افزایش کنید.

پاپریکا ، آویشن ، زردچوبه ، فلفل دلمه و جعفری خرد شده را افزایش کرده دوباره مخلوز نمایید.

نمک را به میزان دلخواهتان افزایش کرده و در نهایت برای خوش رنگ تر شدن املت 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد بیفزایید.

وقتی دوباره املت به روغن افتاد 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه افزایش کرده و در آخر تخم مرغ ها را افزایش کنید و اجازه دهید 2 لحظه بماند تا کمی خودش را بپیرد و سپس هم بزنید.

اجازه دهید املت 3 لحظه دیگر روی حرارت ملایم بماند و در نهایت شعله را خاموش کرده و پیازچه و فلفل سریع خرد شده را رویش بریزید و سرو نمایید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل

درصورتی که میخواهید تخم مرغ ها را هم نزنید بعد از شکستن تخم مرغ ها روی املت در کاسه را ببندید و به اندازه دلخواهتان تخم مرغ ها را بپزید.

خورش مرغ ترش با پوره گوجه فرنگی

مواد لازم خورش مرغ ترش با پوره گوجه فرنگی

 

ران یا سینه ی مرغ   1 رقم
کره 50 گرم
پوره گوجه پخته 3 فنجان
قوام نارنج 1 قاشق چایخوری
 آب غوره 1 فنجان
آب قلم به میزان لازم(حدودا 10 قاشق غذاخوری)
سیر 4 حبه
پیاز میانه 1 رقم
نمک, فلفل , زردچوبه به میزان لازم
پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سمت طعم دهي به خورشت 1 رقم
روغن به میزان لازم

 

غذا با پوره گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش مرغ ترش با پوره گوجه فرنگی

برای تهیه این غذا با پوره گوجه فرنگی باید قبل از تهیه خورش پوره گوجه فرنگی را بپزید.

مرغ را با سیر ، آب قلم و یک و نیم لیوان آب به مدت 45 لحظه روی حرارت میانه بپزید.

برای تهیه سس خورش پیاز را رنده کرده و با کره ، روغن ، زردچوبه ، نمک و پودر لیمو عمانی در ظرفی دیگر داغ‌کردن دهید تا رنگ پیاز دگرگونی کند.

رب گوجه و فلفل دلمه و پوره گوجه را افزایش کنید و اجازه دهید روی شعله کم بپزد تا بوی خامی گوجه گرفته شود.

بعد از اتمام پخت مرغ ، آب مرغ  را به سس افزایش کنید تا کامل بپزد.

روی دو جهت مرغ مخلوط نمک و زردچوبه بپاشید و در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. شعله را کم کنید و در کاسه را بگذارید تا به آرامی سرخ شود.

مرغ سرخ شده را داخل سس بگذارید ، آبغوره و فلفل را افزایش کنید و اجازه دهید خورش جا بیوفتد.

دوران پخت این غذا با پوره گوجه فرنگی حدود 3 ساعت طول می کشد.

غذا با گوجه فرنگی و مرغ

مواد لازم خورش بادمجان و گوجه با مرغ

 ران مرغ   2 رقم
 رب  به میزان لازم
 پیاز  1 رقم
  بادمجان  1 رقم
 گوجه فرنگی 2 رقم
  گوجه فرنگی 2 رقم
 نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
 کره 50 گرم

 

طرز تهیه خورش بادمجان و گوجه با مرغ

طرز تهیه خورش بادمجان و گوجه با مرغ

برای تهیه این غذا با گوجه فرنگی و مرغ بهتر هست به جای روغن از کره استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط قاچ کنید و روی سینی بچینید و نمک بزنید و اجازه دهید بماند و تلخی اش گرفته شود.

کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شده به دمای محیط برسد.

روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس کره را افزایش کنید تا ذوب شود.

قطعه هار مرغ را داخل تابه با حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو طرفش طلایی و برشته شود و از تابه خارج کنید.

پیاز رنده شده را در  همان تابه سرخ کنید سپس رب به آن افزایش کرده و به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه داغ‌کردن دهید .

آب و مرغ را افزایش کرده و در تابه را بگذارید تا یک ساعت روی حرارت ملایم بپزد.

بادمجان و گوجه را سرخ کنید و در 5 لحظه آخر به خورش افزایش کنید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع کیک بدون بیکینگ پودر

کیک بدون بکینگ پودر کیک های بدون بیکینگ پودر در صورتی که بکینگ پودر در …