[ad_1]
دستور تهیه روغن دنبه گوسفندی در منزل
این روغن خیلی برای بدن مفید می باشد و با مصرف آن به مرور از کبد چرب و چاقی و امراض دیگر نجات پیدا می کنید.
مواد لازم برای تهیه روغن دنبه گوسفندی :
دنبه گوسفندی | ۴ کیلوگرم |
ماست | ۲ لیوان |
سرکه | ۱ لیوان |
هل سبز | ۱۴ رقم |
پیاز | ۱ رقم |
زردچوبه | ۱ قاشق غذاخوری |
دنبه را ریز خورد کنید و بهتر می باشد چرخ کنید تا پایان روغن آن یکدست از دنبه ها خارج شود.
دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا به غیر از زردچوبه را افزایش کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.
وقتی که به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را افزایش کنید و یک لحظه که زردچوبه حرارت دادن خورد زیر گاز را خاموش کنید.
بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در کاسه در بسته قرار دهید.
نکاتی برای تهیه روغن دنبه گوسفندی
حرارت در پایان مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف می کند و نمی توانید کنترل کنید و روغن از دست می رود. باید در تهیه این روغن شکیبایی و صبر داشت و خیلی آسوده می باشد.
علت افزایش کردن زردچوبه گرفتن بوی خراش دنبه و رنگ زیبای روغن می باشد.
قرار دادن دنبه در کاسه دربسته در یخچال بوی خراش دنبه را می گیرد و ماندگاری روغن را بیشتر می کند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت. البته بنده در کاسه شیشه ای روغن را نگه می دارم.
اگر میزان افراد را نزدیم چون با این مقدار به اندازه 2 یا 3 کیلو روغن به شما می دهد.
متن طرز تهیه روغن دنبه گوسفندی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
[ad_2]