طرز تهیه لازانیا مدیترانه ای

طرز پخت لازانیا مدیترانه ای,نحوه ی درست کردن لازانیا مدیترانه ای

طرزتهیه لازانیا مدیترانه ای

روش پخت لازانیای مدیترانه ای

لازانیای مدیترانه ای از جمله لازانیاهای گیاهی میباشد. اگر گیاه خوار هستید، پیشنهاد می کنم این لازانیا را قطعا تست کنید.

مواد لازم برای لازانیای مدیترانه :

 کدو سبز 2 میانه
 بادمجان کوچک  1 رقم
 نمک کوشر 2 قاشق چایخوری
 لازانیا 12 ورق
 روغن زیتون فوق العاده بکر 3 قاشق غذاخوری
قارچ کرمینی، ساقه دار و خرد شده  1 پیمانه
اسفناج تازه 1 بسته کوچک
 سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا 450 گرم
پوست لیمو 1 لیمو
جعفری خرد شده 2 قاشق چایخوری
ریحان خرد شده 2 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک نصف قاشق چایخوری
قطعه های فلفل قرمز خردشده نصف قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی 1 شیشه ی 700 گرمی
پنیر پارمزان رنده شده 1 فنجان

 

طرز تهیه لازانیا مدیترانه ای :

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. بادمجان و کدو سبزها را از طول آن به صورت نوارهای نازک برش بزنید.

داخل سینی حوله های کاغذی پهن کنید و نوارهای کدو و بادمجان را روی آن بچینید مقداری نمک روی آن ها بپاشید و روی آن حوله ی کاغذی قرار بدهید و این را ادامه بدهید تا کدو و بادمجان ها پایان شوند. این کار نم اضافی داخل سبزیجات را از بین می برد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل

اجازه بدهید حدود 30 لحظه به این صورت باقی بمانند. در این دوری مواد دیگر لازانیا را آماده کنید.

داخل قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید بجوشد سپس مقداری نمک و روغن به آن افزایش کنید و ورقه های لازانیاها را داخل آن بریزید. زمانی که نرم شدند آن را آبکش کنید و آن ها را بشویید و داخل آبکش یا سینی صاف پهن کنید.

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت میانه ​​تا زیاد قرار بدهید. سیر خرد شده را افزایش کنید و داغ‌کردن بدهید سپس قارچ ها را افزایش کنید و حدود 6-8 لحظه یا تا زمانی که نرم شوند و آب آن ها تبخیر شود داغ‌کردن بدهید. نمک را به آن افزایش کنید و داغ‌کردن بدهید.

سپس اسفناج ها را به قابلمه افزایش کنید و داغ‌کردن بدهید و اجازه بدهید بپزند و آب آن کشیده شود. اگر مواد شما نیاز به نمک داشت به آن نمک افزایش کنید. حرارت را خاموش کنید و اجازه بدهید مخلوط خنک شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کشک لیمو

در یک کاسه ی بزرگ پنیر ریکوتا، پوست لیمو، اسفناج و قارچ، جعفری، ریحان، پونه کوهی خشک و قطعه های فلفل قرمز را مخلوط کنید. این مخلوط را با نمک مزه دار کنید و سپس مخلوط کنید.

نحوه ی درست کردن لازانیا مدیترانه ای, مواد لازم برای تهیه ی لازانیا مدیترانه ای

طرز پخت لازانیا مدیترانه ای

پخت سه چهارم فنجان سس گوجه فرنگی را در کف کاسه مناسب پخت بریزید و آن را پخش کنید. روی سس را با ورقه های لازانیا بپوشانید. یک سوم مخلوط ریکوتا را روی لازانیاها به صورت مساوی پخش کنید. و بعد نیمی از برش های بادمجان را روی مخلوط ریکوتا به صورت یکنواخت بچینید و باز سه چهارم فنجان سس روی بادمجان ها بمالید و بعد نیمی از کدو سبزها را روی آن بچینید و فشار بدهید تا لایه ها یکدست شوند.

یک سوم دیگر ریکوتا را روی کدو سبز پهن کنید و بعد چهار گرایش لازانیا روی آن قرار بدهید و سه چهارم فنجان سس گوجه فرنگی روی آن بریزید. بادمجان مانده را روی سس بچینید و آن ها را کاملاً فشار دهید. ریکوتای مانده را روی آن بریزید، سپس گرایش های پایانی لازانیا را روی آن بچینید و سه چهارم فنجان دیگر سس گوجه فرنگی پخش کنید. کدو سبز را روی لازانیاها بچینید و فشار بدهید و سپس روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید.

بیشتر بخوانید:  روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

لازانیا را در فر قرار بدهید و به مدت 45-60 لحظه قرار بدهید تا لازانیا ها بپزند و پنیر آغاز به قهوه ای شدن کند. (بستگی به میزان حرارت فر مدت زمانه آن گوناگون میباشد) پس از پخت زیر می توانید گریل بالا را روشن کنید تا پنیر روی آن طلایی شود.

سپس آن را از فر خارج کنید و پس از کمی خنک شدن آن را برش بزنید و سرو کنید. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه لازانیای کتو)

مواد لازم برای تهیه ی لازانیا مدیترانه ای, طرز تهیه لازانیا گیاهی مدیترانه ای

طرز تهیه ی لازانیای گیاهی

بها تغذیه ای در هر وعده لازانیای گیاهی مدیترانه ای :

کالری: 361.

چربی کل: 15 گرم.

چربی اشباع: 7 گرم.

کربوهیدرات کل: 40 گرم.

قندها: 12 گرم.

پروتئین: 6 گرم.

سدیم: 886 میلی گرم.

کلسترول: 34 میلی گرم.

فیبر: 6 گرم.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …