طرز تهیه دسر لوکومادس

طرز تهیه دسر لوکومادس,مواد لازم برای دسر لوکومادس

طرز تهیه دسر لوکومادس

طرز تهیه دسر لوکومادس

طرز تهیه لوکومادس بهترین دستور پخت دسر سنتی یکی از دونات های یونانی که آنها توپ های کوچک و شیرین عسل، سرخ و ترد هستند. از پرطرفدارترین در یونانی که کمی هم به بامیه ایرانی ها شباهت دارد.

شیرینی لوکومادس

لوکومادس ( Loukoumades ) یکی از انواع دسر آسان و کم هزینه یونانی میباشد. به این دسر لوکما یا لقمه نیز گفته می شود. شیرینی لوکومادس یونان از خمیر سرخ‌شده تهیه می شود و شبیه به طرز تهیه بامیه در شربت خاصی که به آن چاشنی می دهد غلطانده می شود.

این توپ های خمیری مملو از شهد به خوبی سرخ می شوند و معمولا هم با مغز و دارچین، تزئین می شوند. می توانید انواع شکلاتی آن را نیز میل کنید.

طرز تهیه لوکومادس,درست کردن دسر لوکومادس

طرز تهیه لوکومادس دسر یونانی

طرز تهیه لوکومادس شیرینی یونانی

مواد لازم برای لوکومادس :

 شیر یا آب ولرم  3/4 لیوان
 خمیر مایه 3/4 قاشق سوپخوری
 عسل 1/2 قاشق چایخوری
 وانیل 1/4 قاشق چایخوری
 نمک 1/4 قاشق چایخوری
 آرد 1 و 1/4 لیوان
شکر 1/2 قاشق چایخوری
 گردوی خرد شده و پودر دارچین برای تزیین
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک مکزیکی خوشمزه با 2 روش متفاوت

مواد لازم برای شربت :

عسل  نصف لیوان
 شکر 1/3 لیوان
 دارچین یا چوب دارچین به مقدار لازم
 آب  1/3 لیوان

طرز تهیه لوکومادس :

1/4 شیر گرم و مخمر و شکر را داخل لیوان بریزید و در آن را بگذارید و حدود 5-10 لحظه کنار بگذارید تا پرکار شود.

آرد، نمک، وانیل و عسل را با هم مخلوط کنید و مخمر و شیر پرکار شده را افزایش کنید و کمی هم بزنید و شیر ولرم باقی مانده را کم کم افزایش کنید.

این خمیر شل و چسبنده میباشد و نیازی به افزایش کردن آرد نیست اگر خمیرتان سفت شده بود مقداری شیر ولرم به آن افزایش کنید. و اگر خمیرتان روان بود به آن کمی آرد افزایش کنید و روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید 1/5 الی 2 ساعت قرار بدهید. تا حجم آن دو مساوی شود و روی آن حالت حباب بزند.

در این حین به پی‌جویی تهیه ی شربت می رویم همه ی مواد را با هم داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید روی شعله ی ملایم قرار بدهید. اصل شربت این شیرینی از چوب دارچین تهیه شده میباشد و اگر به طعم دارچین علاقه ی زیادی دارید می توانید از پودر دارچین استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ژله ی بریلو، روکش ژله ای کیک و شیرینی

میزان پودر دارچین نباید زیاد باشد زیرا تلخ می شود. زمانی که شکر حل شد اجازه بدهید 2-3 لحظه ای بجوشد و آن را خاموش کنید.

سپس داخل قابلمه ای روغن مایع بسیار بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. این خمیر به علت شل بودن نمی توان با دست بردارید و داخل روغن بریزید. یک کاسه کوچک روغن کنار دستتان قرار بدهید و با 2 تا قاشق مرباخوری که یکی از آن را چرب کرده اید. از خمیر بردارید و داخل روغن داغ قرار بدهید. و اجازه بدهید سرخ شوند.

دسر یونانی لوکومادس,تهیه ی دسر یونانی لوکومادس

طرز پخت لوکومادس دسری یونانی

سپس آن را داخل سبدی قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود بعد از اینکه خنک شد آن ها را داخل شربت قرار بدهید و بعد خارج کنید. و در پایان با گردوی خرد شده و پودر دارچین و یا پودر پسته و … تزیین کنید.

* اگر لوکومادس ها داغ باشند و داخل شربت قرار بدهید شربت زیادی جدب می کنند و سبب خمیر شدن آن ها می شوند.

بیشتر بخوانید:  طرزتهیه شیرینی زبان و پاپیون

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

طرز تهیه کیک عصرانه طرز تهیه کیک عصرانه خوشمزه انواع کیک عصرانه شکلاتی، ساده و …