طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته و ژلاتین

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین, دسر زعفرانی سه رنگ, پاناکوتای زعفرانی

دسر زعفرانی خوشمزه

دستور پخت دسر زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی)

دسر زعفرانی ترکیبی از دسرهای مدرن با عطر و طعم سنتی زعفران هست که میتوانید با نشاسته یا ژلاتین ، این دسر خوشمزه را آماده کنید.

زعفران یکی از ادویه های پرطرفدار ایرانی هست که عطر و طعم و رنگ زیبا و دلپذیری به غذاها و دسر ها میدهد. اگر میخواهید دسری که درست میکنید عطر و طعم ایرانی داشته باشد میتوانید از انواع دسر زعفرانی برای پذیرایی از مهمان هایتان استفاده کنید.

دسر زعفرانی با نشاسته:

مواد لازم دسر زعفرانی با نشاسته

برای 10 نفر

 نشاسته گل  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر پر چرب  ۶ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب سرد  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب ۱ استکان
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری

دسر زعفرانی ساده, دستور پخت دسر زعفرانی, دسر زعفرانی

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته

نشاسته و آب را در قابلمه ای مخلوط نموده و هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ژله ی بریلو، روکش ژله ای کیک و شیرینی

شیر و شکر را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و به قابلمه افزایش کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید که نشاسته ته نگیرد.

هنگامی که آغاز به جوش‌آمدن کرد، کره ، وانیل و گلاب را افزایش کنید و هر از گاهی به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود.

حدود 1 ساعت طول میکشد تا دسر شما به غلظت فرنی برسد در این مرحله میتوانید زعفران را افزایش کنید.

دسر زعفرانی با نشاسته, روش تهیه پودر دسر زعفرانی, روش تهیه دسر زعفرانی

دسر زعفرانی سه رنگ

اگر میخواهید دسر سه رنگ داشته باشید میتوانید ابتا دسر آسان درست کنید و بخشی از آن را با پودر کاکائو قهوه ای کنید و داخل جام ها بریزید و سپس دسر زعفرانی را روی آن ها پر کنید.

دسر رعفرانی با نشاسته به سرعت میبندد پس باید بعد از خاموش کردن حرارت به کاسه های مورد نظر منتقل کنید و رویشان را با پودر پسته و گل سرخ تزئین کنید.

برای این که این دسر زعفرانی بدون خامه را به صورت قالبی درست کنید میتوانید کف قالب سیلیکونی را چرب کرده و دسر زعفرانی بدون خامه را داخلش بریزید در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پای مرنگ لیمو

برای درست کردن دسر زعفرانی آسان برشی میتوانید کف یک کاسه مستطیل یا مربع را چرب کرده و دسر زعفرانی آسان را داخل کاسه بریزید و در یخچال بگذارید سرد شود و قبل از سرو به صورت مربع یا لوز برش بزنید.

هر چه دوران استراحت این دسر در یخچال بیشتر شود ، سفت تر خواهد شد.

دسر زعفرانی با ژلاتین یا پاناکوتای زعفرانی

مواد لازم دسر زعفرانی با ژلاتین یا پاناکوتای زعفرانی

 شیر ٣ لیوان
شکر یک لیوان
زعفران دم کرده ٣ قاشق غذاخورى
 پودر ژلاتین 2 – 3 قاشق غذاخوری
خامه  ۱۵۰ گرم
 آب سرد نصف پیمانه
 گلاب و وانیل  به میزان لازم

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین, دسر زعفرانی سه رنگ, پاناکوتای زعفرانی

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین یا پاناکوتای زعفرانی

پایان مواد را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.

پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه آب بریزید و شکیبایی کنید نم بکشد سپس روی بخار آب قرار دهید و به روش بن ماری، ژلاتین را در آب حل کنید تا کاملا محلول شما روشن شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پشمک

شیر ، شکر و زعفران را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود ، وقتی شیر به جوش آمد، گلاب و وانیل را افزایش کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

ژلاتین حل شده را به قابلمه افزایش کرده و مخلوط نمایید و شکیبایی کنید خنک شود.

خامه را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و به مواد دسر افزایش کرده مخلوط نمایید و داخل قالب ریخته به مدت دست‌کم 8 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان کیک …